Improve Your Performance 

 

Wie ben je, waar sta je voor en wat draag je bij aan je omgeving, je team of je organisatie?

 

Doelgroep: ondernemers, managers en professionals. Voor iedereen die het beste uit zichzelf naar boven willen halen en dus effectiever met zichzelf, anderen en/of het werk wil omgaan.

 

Je gaat naar huis met:

-Een duidelijk beeld van je purpose (datgene wat je drijft).

 

-Je persoonlijke pitch; een authentieke, korte presentatie waarin je jezelf of je organisatie krachtig neerzet waardoor je mensen aan je bindt.

 

-Verfijning van je palet aan communicatieve vaardigheden, denk aan win-win situaties creëren, omgaan met conflicten en feedback geven en ontvangen.

 

-Technieken om HeartMath toe te passen waardoor je veerkracht toeneemt en je flexibel met moeilijke situaties kunt omgaan. Je leert hoe je alert gefocust kunt zijn waardoor je het beste van jezelf geeft. Hierdoor ervaar je een groter gevoel van welzijn en welbevinden.

 

-Een actieplan dat je houvast geeft om aan je persoonlijke groei te werken.

 

 

In de training ‘Improve your Performance’ vergroot je je Bewustzijn en weet je welke stappen je moet zetten om af te stevenen op jouw stip aan de horizon. Dit vergroot de kans op succes.

 

Om je staande te houden in de waan van de dag is het verder noodzakelijk dit Bewustzijn en je palet aan communicatieve vaardigheden te verfijnen. Presenteren, omgaan met conflicten en feedback geven en ontvangen zijn essentiële ingrediënten om koers te houden.

 

In de dynamiek van de organisatie kunnen emoties oplopen waardoor je uit balans raakt. De uitdaging is je veerkracht te vergroten. Maar hoe doe je dat? Met HeartMath, een krachtig stress reductie programma, leer je je flexibiliteit te versterken waardoor je evenwichtig om kunt gaan met lastige situaties. Kortom, je leert technieken om het hoofd koel te houden op stressvolle momenten. Hierdoor versterk je je reikwijdte.

 

Jarco Zavrel geeft het Heartmath Hartcoherentie deel. Onderwerpen zijn o.a. Stress / Stressreductie, het beïnvloeden van de Hart Ritme Variatie (HRV) naar Hartcoherentie: de optimale lichamelijke staat voor o.a. optimalere bloeddruk, spijsvertering, hormoonstelsel, beter werkende hersenfrequenties en balans in je autonome zenuwstelsel. De invloed van emoties op de HRV. Het emotielandschap, Stresshormoon Cortisol en vitaliteitshormoon DHEA, e.v.a.

 

Het doel van de training is je bewustzijn te vergroten waardoor je performance versterkt en je meer geniet.

 

Op dag 2 komt een acteur die gericht is om met je persoonlijke doel te kunnen oefenen en trainen. Al met al een professionele en waardevolle training met een laagdrempelige investering. Je gaat naar huis met inzicht in je leerpunten, doorbraak van belemmerende overtuigingen, praktische technieken en oefeningen, een HRV ademtooltje en 2 Brainwave bestanden die versterkend werken op de Hart-Brein verbinding en goed samengaan met Hartcoherentie beoefening. De training is ook gericht op Bewustzijnsverruiming voor meer persoonlijk rendement.


Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=jalKZwt7UjA  

 

Prijs: 450 euro (excl. BTW), incl lunch


Data 2017 volgen.

 

Interesse? Stuur dan een email naar info@superbrein.nl

Home
Nieuwsbrief
GeldverdienenLikesXL
Crowdfunding
Trainingsaanbod
Inner Balance
Emwave2
Emwave Pro
Heartmath
Neurofeedback
Vitaliteit Tips
Quantumbewustzijn
Quantum Leap
Onderzoeksresultaten
Quantum Events
In de Media
Wie zijn wij?
Contact
Routebeschrijving

Quantum Leap | info@superbrein.nl