QuantumBewustzijn = EenheidsBewustzijn
 
De quantum mechanica laat door middel van het 'dubbele spleet experiment'  zien dat de waarnemer de resultaten van het experiment beïnvloed. Als je dat echt op je laat inwerken en gaat inzien wat dit betekent kan er een verschuiving onstaan in je paradigma. Een paradigma is jouw pakketje van overtuigingen over wie je denkt dat je bent en wat de werkelijkheid (de wereld) is die je waarneemt. " Ik ben mijn naam", 'ik ben mijn tijdelijke lichaam", " Ik ben een man", "Ik ben een vrouw", "Het feit dat ik bewust ben, komt door mijn hersenen", " Westerse wetenschap: bewustzijn is een produkt van de hersenen", "Westerse wetenschap, geneeskunde en 'hersenspoeling': Als het lichaam sterft, het hart stilstaat en er geen hersenactiviteit meer is ben ik dood en is er geen bewustzijn meer", "mijn gedachten en gevoelens hebben geen effect op de wereld die ik waarneem", en vele, vele anderen gedachten en overtuigingen die gebaseerd zijn op een verkeerde identiteit vanuit onwetendheid.

Als je gaat inzien dat het precies andersom is, dus dat bewustzijn, het lichaam, Hart en Hersenen mogelijk maakt, dus niet een product ervan is maar de bron is en jij als het Bewustzijn de Ene bent die dit alles (de wereld) projecteert en mogelijk maakt en kunt beïnvloeden,  zal dat een een verschuiving  en verandering van dat paradigma geven. Je gaat jezelf en de wereld anders waarnemen. je ziet jezelf dan niet meer als afgescheiden van de wereld maar als  één met de wereld en dat verandert echt alles. De ander is dan niet meer vreemd en een vijand waar je bang voor bent, maar een projectie van jezelf een 'andere jij' waar je liefde voor voelt. Je perceptie van die ander is dan niet op basis van verschillen maar op basis van overEENkomst. En vanuit die overEENkomst verwonder je je juist over de diversiteit van de eenheid en kun je het anderszijn waarderen. In de kern is alles één  en die uit zich in oneindige diversiteit, hoe gaaf is dat. Geen grassprietje is hetzelfde, iedere sneeuwvlokje ziet er anders uit, ieder mens is uniek en in de kern toch een en dezelfde.

Je bent niet je denken dat komt en gaat, je bent dus niet de ik-gedachte die je denkt te zijn, je bent dat waar het denken uit voort komt, de bron van denken. Je bent niet het tijdelijke lichaam wat komt en gaat. Je bent dat wat het lichaam mogelijk maakt. Je bent dat wat niet komt en ook niet gaat, je bent dat wat er altijd is. Dat wat er altijd is, is tijdloos en daarmee onsterfelijk. Dat is het onsterfelijke Bewustzijn. Wat een opluchting en bevrijding is dat inzicht! Twijfel en angst  (o.a. voor de dood) verdwijnen en geven ruimte aan Bliss ofwel gelukzaligheid, de kwaliteit of 'eigenschap' van Bewustzijn  Dat inzicht is Zelfrealisatie. Dat inzicht Zijn is de Quantum Leap van ego-identiteit naar EenheidsBewustzijn. Vanuit die persoonlijke transformatie kun je je leven gaan veranderen naar meer Liefde, vreugde en vrijheid!

 

 

Home
Nieuwsbrief
Trainingsaanbod
Inner Balance
Emwave2
Emwave Pro
Heartmath
Neurofeedback
Vitaliteit Tips
Quantumbewustzijn
The Zero Point Field
Quantum Leap
Onderzoeksresultaten
Quantum Events
In de Media
Wie zijn wij?
Contact
Routebeschrijving

Quantum Leap | info@superbrein.nl